Geen zwemtrainingen tm 6 april 2020

In navolging van het advies van de KNZB zullen er geen zwemtrainingen gegeven worden tm 6 april 2020. 

Ga je hierdoor eerder buiten zwemmen? Wees wijs en houdt de richtlijnen van de overheid in acht.

KNZB nieuws over het Corona virus

knzb corona virus

Swimrun wint aan populariteitswimrun fotos

Swimrunning wint terrein in Europa. Deze relatief nieuwe sport komt overwaaien vanuit Zweden, waar Ötillö de kampioen onder de swimruns is. En ook in Nederland worden steeds meer swimruns georganiseerd.

Een swimrun is een combinatie van zwemmen en rennen. Dit wordt gedurende de hele race met elkaar afgewisseld. Je uithoudingsvermogen wordt zwaar op de proef gesteld, de mooiste natuur wordt ontdekt. Dit is voor een aantal leden van Zwemclub Twickel de inspiratie geweest om in september 2020 mee te gaan doen aan hun eerste swimrun in Lauwersoog.

Lijkt je dit ook wat, neem eens een kijkje bij swimrun Lauwersoog en laat je motiveren om hiervoor te trainen onder deskundige begeleiding van Zwemclub Twickel met betrekkig tot het zwemgedeelte. Onderling zullen we afspreken om in en rondom het buitenwater te trainen. Het lijkt ons namelijk toch prettiger om min of meer gezamenlijk voor gek te lopen met je badmuts/zwembril/peddles en pullbuoy, dan dat je dit alleen doet ;)

Vrije Slag Grolle

Ook in het jaar 2020 gaan er weer leden van de zwemclub naar Groenlo voor de Vrije Slag van Grolle. Leuk om even terug te blikken naar 'oud' nieuws uit 2016.  Klik op de link en we gaan 4 jaar terug. uit de oude doos - vrije slag van Grolle 2016

 

Slag van Grolle 1