Trainingen ZC Twickel 2021

Trainingstijden

De trainingen worden gegeven in zwembad De vijf Heuvels in Markelo.

Zomer (mei-sept):              zaterdag van 8.15 - 9.15 uur

Winter (sept – mei):           zaterdag van 8.15 - 9.15 uur en woensdag van 19.45 – 20.45 uur

De trainers

De trainingen staan onder leiding van de deskundige trainers: Quinten, Dana, Sabine. Bij iedere training zijn er één of twee trainers aanwezig. Zij hebben vaste trainingsdagen, maar de banen die zij training geven, wisselen. Zo kan ieder z’n voordeel doen met de specifieke kennis en vaardigheden van alle trainers. De trainers hebben allen een zwemachtergrond, en zijn didactisch onderlegd. Maar bovenal spat het enthousiasme er vanaf en dit uit zich in het geven van opbouwende feedback op bijv. zwemtechnisch gebied.

Inhoud van de trainingen

In een training is er keuze uit meerdere uitgewerkte trainingen, passend bij jouw trainingsdoel. Je kunt hierbij kiezen voor duur/interval of te20200131 foto bootcamp 1chniek. Op gezette tijden werken we aan onze spieren middels een les waterbootcamp. Geen les is hetzelfde, maar de constante factor is de aandacht voor een goede zwemtechniek. Je hebt zelf in grote mate de regie op de intensiteit van de trainingen.

 

- TReNT Glasvezel vindt het belangrijk maatschappelijke betrokkenheid te tonen en daarom ondersteunt ze Zwemclub Twickel. -